Veranderingen vragen om aandacht

Als u taken uitbesteedt, dan brengt dit veranderingen met zich mee voor de medewerkers. Veranderingen zijn niet voor iedereen even gemakkelijk.

U kunt als verantwoordelijke heel wat doen om uw medewerkers te begeleiden in het aanpassingsproces, maar ze kunnen zelf ook heel wat doen. Bekijk of volgende opleidingen iets voor uw bedrijf zijn.

 

Toon beschikbare opleidingen Sluit

Leren omgaan met veranderingen

In deze training leren uw medewerkers beter begrijpen wat veranderingen bij hen teweeg brengen. Ze leren veranderingen met een andere bril te bekijken. Resultaat? Ze blokkeren niet langer bij veranderingen. Integendeel, u zult merken dat ze kansen gaan zien in de veranderingen. In plaats van weerstand zullen zij met ideeën komen.

 

 

Bekijk hier de opleiding en schrijf in

Begeleid de veranding met een bedrijfstheater

In een interactieve toneelvoorstelling die in uw bedrijf doorgaat, leren uw medewerkers concreet om te gaan met verandering.

Herkenbaar bij veranderingen is dat we eerst puur emotioneel reageren. Onzekerheid, verontwaardiging en frustratie vormen een waas voor het logisch denken. In het bedrijfstheater leren uw collega’s herkennen wat de verandering emotioneel met hen doet. Dat inzicht zal hen helpen om er het hoofd aan te bieden, de verandering een plaats te geven, en samen met uw bedrijf constructief verder op pad te gaan.

Bekijk hier de opleiding en schrijf in
Sluit

Vragen of suggesties over dit onderwerp?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe artikels en informatie.
De website wordt regelmatig geupdatet met info rond de bestaande trends.

Volg ons

Contacteer ons

Cevora vzw
Eugene Plaskylaan 144
1030 Brussel

078 / 15 36 02
salestrends@cevora.be