Ervaringen willen delen met collega’s

Wat voor één verkoper een anekdotische ervaring kan lijken, is misschien wel een trend waarop u als bedrijf best inspeelt. Daag uw verkopers uit om ervaringen met elkaar te delen. Dat is belangrijk om op de hoogte te blijven van wat er leeft bij klanten, maar vooral ook om zo efficiënt mogelijk in te spelen op de noden van klanten. De ene verkoper kan veel leren van de oplossingen die een collega bedacht voor een specifieke vraag van een klant.

U kunt zo een proces als verantwoordelijke ondersteunen.

Leer het in deze Cevora-opleiding.

Toon beschikbare opleidingen Sluit

Uw team creatief en oplossingsgericht doen denken

Met behulp van een aantal technieken kunt u uw team leren om beter problemen en conflicten op te lossen. Maar ook om uitdagingen aan te gaan en kansen te zien.
Tijdens deze opleiding leert u dat u niet creatief moet zijn, maar wel open en innovatief denken moet stimuleren. U leert via welke technieken en tools u dat denken van uw team kan stimuleren. Maar ook hoe uw team structureel meer ideeën kan genereren om samen grootse projecten te realiseren. Tot slot leert u hoe u uw teamleden kan stimuleren om positief om te gaan met veranderingen.
Na de opleiding bent u perfect in staat om mensen uit te dagen en te coachen om met nieuwe ideeën te komen.

Bekijk hier de opleiding en schrijf in

Uw team stimuleren voor co-ontwikkeling

Co-ontwikkeling of cocreatie is een vorm van samenwerking, waarbij àlle deelnemers bijdragen aan een gezamenlijk project. U leert in deze opleiding technieken kennen om alle collega’s in een klimaat van gelijkwaardigheid, vertrouwen en respect voor ieders expertise te laten samenwerken. Want u bent ervan overtuigd dat 1 + 1 = 3.

Bekijk hier de opleiding en schrijf in
Sluit

Vragen of suggesties over dit onderwerp?

Hou me op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuwe artikels en informatie.
De website wordt regelmatig geupdatet met info rond de bestaande trends.

Volg ons

Contacteer ons

Cevora vzw
Eugene Plaskylaan 144
1030 Brussel

078 / 15 36 02
salestrends@cevora.be